LA fórmula de l'esport

PARKOUR I ACROBÀCIES

Activitats

PARKOURPARK I ESCOLA

TPK CEM BESÒS
TPK PONT DEL TREBALL

“El parkour és una disciplina no competitiva que busca desenvolupar les aptituds físiques, enfortir i tenir cura del cos, millorar la percepció espacial, potenciar les capacitats cognitives, treballar l’equilibri i la coordinació. És apte per a totes les persones que, independentment de les seves aptituds físiques i qualsevol hàndicap social, vulguin practicar-lo”

Actualment és un dels anomenats ESPORTS URBANS i incorporat a la Real Federación Española de Gimnasia a més es considera declarar-lo esport olímpic per a Los Ángeles 2028.

La nostra escola de parkour fundada en 2017 i ubicada al c/Pont del Treball 15 de Barcelona, compta amb un gimnàs outdoor equipat amb mòduls, circuit de barres, airtrack per acrobàcies, matalassos i minitramp

Aquest curs obrirem el nou TPK al CEM Besòs, Rda. de Sant Ramon Penyafort s/n de Sant Adrià del Besòs, que junt al de Pont de Treball ens possibilitarà continuar extenent la pràctica reglada del Parkour. El nou gimnàs comptarà amb un original circuit de mòduls i barres, combinant la pràctica outdoor amb l’indoor que ens permetrà ampliar l’oferta de torns de classes, afegir-hi masterclass i grans esdeveniments, a més de poder disposar de les instal·lacions i equipaments propis d’un Centre Esportiu. 

DIVENDRES LLIURE AL CEM BESÒS: Oferirem a tots/es els/les abonades «entrenament lliure» gratuït tots els divendres a partir de les 17:30hs al TPK de Sant Adrià.

EDAT⇒

CURS DIRIGIT A INFANTS I JOVES EN EDAT ESCOLAR DE 6 a 17 ANYS

GRUPS⇒

SEGONS EDAT I QUALIFICACIÓ

INICIACIÓ⇒

PER ALS I LES QUE S’INICIEN EN LA DISCIPLINA

NIVELL I⇒

SALTS I RECEPCIONS TECNIFICACIÓ

NIVELL II⇒

INICIACIÓ ALS RECORREGUTS

NIVELL III⇒

CREACIÓ DE RECORREGUTS INCORPORANT LES ACROBÀCIES

ATLETES⇒

NIVELL SUPERIOR